Schindele vulkanski minerali 250 kapsula
Znanstveno utemeljene zdravstvene tvrdnje
Količina: 195 g
Preporučena doza / dnevni unos: 6 kapsula dnevno
Dovoljno za: 42 dana
Cijena na dan: 0,78 EUR / 5,93 HRK.
Članska cijena : 40,85 EUR / 310,46 HRK
S kupnjom će se u vašu Eko Kasicu pohraniti 1,23 EUR / 9,31 HRK .
Jeste li već isprobali proizvod?
Javite nam svoje mišljenje.

Sadržaj (1 embaliranje):
250 kapsula (195 g)

Sastojci (1 kapsula):
fino mljeveni Schindele's minerali
omot hipromeloza

Uputa za upotrebu:
Konzumira se od 6 do 9 kapsula sa dovoljnom količinom vode. Ne preporučuje se prekoračenje dnevno odmjerenog unosa za odraslu osobu koji iznosi 6 do 9 kapsula.

O proizvodu:
Sirovina se kopa samo mehaničkim putem uz pomoć buldožera (bez eksploziva) i razbije te melje u skladu s mjesečevim kalendarom. Sa fino mljevenim mineralima (95 % pod 90 μ) onda direktno iz silosa, bez dodavanja drugih sastojaka, napune limenke ili vegetarijanske kapsule. "Schindele's Mineralien™" su potpuno prirodan proizvod, zbog toga dolazi samo do minimalnih, prirodnih razlika u njihovom sastavu. 

250 kapsula (195 g) dovoljno je za 1 - 2 mjeseca.

Zemlja podrijetla: Austrija

Upozorenje:
Preporučenog dnevnog unosa odnosno odmjerene količine ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena uravnoteženoj i raznovrsnoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece.

Ne konzumirati zajedno sa lijekovima ili homeopatskim sredstvima – vremenski razmak neka bude barem 1 – 2 sata! Ne konzumirati zajedno sa crnim / zelenim čajem, kavom ili mlijekom zbog mogućeg blokiranja apsorpcije željeza. Vremenski razmak 1 – 2 sata! Zajedno s mineralima ne primjenjujte preparate vitamina E ili ulja, koja sadržavaju puno vitamina E. Vremenski razmak 1 – 2 sata! 

Potrebno je piti puno tekućine – stolica se može obojiti crno, pošto se mogu lučiti produkti metabolizma i neiskorišteni minerali, kao što je željezo.

  

jana
SVJEDOČANSTVA
ZADOVOLJNIH
KORISNIKA
ISTRAŽIVANJA - REUMATIČKE BOLESTI
ODGOVORI DR. LOTTENBACHA U VEZI VULKANSKIH MINERALA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Video:


  • Vulkanske minerale mi je preporučila poznanica. Već poslije jednog mjeseca redovne konzumacije minerala primijetila sam promjene. Umorenost je nestala. Pa i kad se je umorenost pojavila još uvijek sam mogla napraviti stvari koji prije nisam mogla. I koža mi se je počela čistiti. Imam jaču kosu.
    Renata (36 godina), Rovte
  • Za vulkanske minerale sam saznala iz novina Nedeljski dnevnik. Moje iskustvo s mineralima je jako pozitivno jer su bolovi u lijevom koljenu prestali. Pomažu mi i protiv migrene. Imam i više energije i nisam umorna. Preporučam ih svim koji imaju bilo kakve bolove.
    Jadranka (52 godine), Celje
  • Javite nam svoje mišljenje.
Pogledaj više mišljenja
Srodni sadržaj

Srodni proizvodi
Schindele vulkanski minerali 250 kapsula
40,85 €
310,46 HRK
Schindele vulkanski minerali 400 g
40,85 €
310,46 HRK
Schindele vulkanski minerali 3 x 400 g
122,55 €
931,38 HRK
Schindele vulkanski minerali 6 x 400 g
245,10 €
1.862,76 HRK
E-NOVOSTI