VIP POVOLJNOSTI

NAŠI VIP KLIJENTI

Eko market već od samog početka teži tome da svojim klijentima ponudi šarenu paletu kvalitetnih proizvoda, proizvedenih na prirodi ljubazan način. Svjesni smo da samo kvalitetni proizvodi nisu dovoljni za optimalno zdravlje pojedinca pa smo u naš program, pored ekoloških proizvoda, uključili i usluge i stručna savjetovanja u vezi zdravog načina života

Uz to da se općenito zalažemo za pravedne i povoljne cijene, u Eko marketu smo odlučili da idemo korak dalje. Budući da nam nije svejedno za naše VIP klijente smo pripremili dodatne povoljnosti – besplatno savjetovanje (putem video-konferencije) i povoljnija kupovina!

 

Tko je naš VIP klijent?

VIP klijent je kupac koji u jednom mjesecu obavi kupovine u iznosu iznad 610 HRK (80 €). Tretiramo ga kao našeg VIP klijenta, kome 30 dana od kupovine pripadaju i određene povoljnosti. Sami se možete odlučiti u kojem mjesecu želite postati naš VIP klijent i tako koristite financijsku povoljnost te steknite besplatne korisne informacije u vezi zdravog načina života.


VIP POVOLJNOSTI

1. Besplatno savjetovanje (putem video-konferencije) u vezi zdravog načina života u vrijednosti 20 € (30 min).

Klijent sam izabere proizvoljnu tematiku:

  • Radiestezijski pregled energetskog stanja (Petra Krančan, savjetnica i radiestezista);
  • Razgovor i savjetovanje kako dostići i živjeti pozitivan stav u životu (Peter Babarović, majstor vještine iwama ryu aikido);
  • Primjerena prehrana (Sergej Vrhovec, savjetnik i osobni trener);
  • Ljekovita snaga zvuka (Renata Mohorič, savjetnica i mentorica solo pjevanja);
  • Tjelesna aktivnost (Sergej Vrhovec, savjetnik i osobni trener).

2. Članske cijene i dodatnih 3 % od zadnje kupovine u Eko Kasicu.

3. Prilikom svake kupovine iznad 610 HRK (80 €) vam pripada BESPLATNA ISPORUKA! :)

 

Naš VIP vjerni klijent možete postati bilo kada! Ukoliko ste u ovom mjesecu već obavili kupovinu iznad 610 HRK (80 €), uskoro očekujte poziv jednog od naših savjetnika koji vam može pomoći prilikom izbora VIP povoljnosti! Uvjereni smo da svatko od vas za sebe može naći nešto dobro!

Postanite i ostanite naš VIP vjerni klijent! Nije nam svejedno za vas i naša skrb dolazi od srca!

Ekipa Eko marketa

E-NOVOSTI