ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Da li možete garantirati kvalitetu vaših proizvoda?

Naša osnovna namjera je klijentima osigurati najkvalitetnije proizvode na tržištu. Zato smo se odlučili da sve proizvode u našoj trgovini radiestezijski pregledamo. Tako imamo u našem asortimanu samo one proizvode koji imaju, na osnovu spomenutih mjerenja, visok energetski potencijal.

Da li su izjave korisnika vaših proizvoda, koje su navedene na internetskoj stranici, istinite?

Da, izjave korisnika su potpuno istinite. Sve izjave imamo potpisane i pohranjene u našoj trgovini u Škofjoj Loki i stoje na uvid.

Kako mogu postati član vašeg Eko marketa?

Pritisnite gumb "PRIJAVA" koji se nalazi gore desno. Ako ste novi član, pritisnite gumb "REGISTRACIJA" na lijevoj strani. Upišite podatke u obrazac i pritisnite gumb "REGISTRACIJA". S uspješno završenim opisanim postupkom postajete član našeg Eko marketa. Član možete postati i tako da nas nazovete na broj 01 8000 210.

Kako mogu naručiti proizvod?

Proizvod dodate u košaricu. Ako želite više komada određenog proizvoda, u okviriću popravite broj 1 na željeni broj tako da pritisnete na gumb "+" desno od okvirića. Ako želite manju količinu proizvoda pritisnite na gumb "-".

U slučaju da želite dodati još koji proizvod, pritisnite gumb »NASTAVI S KUPOVINOM«.

Ako želite završiti s kupnjom pritisnite gumb »POTVRDI I NASTAVI DO KASE«. 

U slučaju da još niste član naše trgovine, potrebno se je registrirati. Na lijevoj strani pritisnite gumb "REGISTRACIJA". Upišite podatke u obrazac i pritisnite gumb "REGISTRACIJA".

Ako ste već naš član, na desnoj strani upišite vašu e-mail adresu i lozinku i pritisnite gumb "PRIJAVA". Ako ste zaboravili lozinku, pritisnite gumb "ZABORAVLJENA LOZINKA", upišite vašu e-mail adresu i pritisnite gumb "ZADOBI NOVI LOZINKU". Na vašu e-mail adresu poslat ćemo vam novu lozinku.

S pritiskom na gumb »PREDAJ NARUDŽBU« kupovina je potvrđena.

Kakvi su mogući načini plaćanja?

Plaćanje je s gotovinom pouzećem prilikom dostave paketa, s uplatom na račun ili putem platnog sistema PayPal.

Kakvi su troškovi isporuke?

U koliko je vrijednost kupovine do 610 HRK (80 €), trošak isporuke je 30,5 HRK (4 €). Za kupovine iznad 610 HRK (80 €) troškovi isporuke su besplatni. U slučaju da želite isporuku putem Hrvatske pošte, pošta zaračuna još svoju proviziju prema svom cjeniku (kod isporuke putem dostavne službe ne obračuna se nikakva provizija).

Koliko dana protekne od narudžbe do prijema paketa?

Rok isporuke je od 1 do 7 dana, gdje se kao prvi dan broji dan nakon plaćanja predračuna odnosno uspješno predane narudžbe.

Da li je moguće i osobno preuzimanje?

Osobno se mogu proizvodi preuzeti samo u Sloveniji.

 

E-NOVOSTI